Ingen kolde fødder og hænder med Wellvita

Er du en af de mange danskere, som døjer med kolde hænder og fødder? I så fald har du sikkert også måtte lægge øre til talemåden, at folk med kolde hænder har et ’varmt hjerte’. Dette er sjældent en trøst for de mange danskere, som har lige kolde fødder uanset hvor mange uldsokker de ifører sig, eller når de oplever nedsat fingermotorik selv på varme dage.

Læs resten

Reklamer

Wellvita vil gøre rygning mindre usundt

wellvita nicolessDen 5 år gamle virksomhed Wellvita har altid haft som vision at højne sine kunders livskvalitet gennem naturprodukter, hvor Wellvitas produkt til afhjælpning af rygning ikke er nogen undtagelse. Stifteren af virksomheden Claus Toft Gleerup er opvokset med naturmidler, og hans farfar begyndte at beskæftige sig med feltet allerede et år Claus kom til verden. Siden da har området omkring naturmidler og fokusset på at skabe en bedre livskvalitet for kunderne været omdrejningspunktet for familien.

Læs resten

Wellvita hjælper dig til vægttab

wellvita_ChiliTrim-Rasmus-Svane3Er du blandt den del af den danske befolkning, der drømmer om at kunne smide tøjet på standen, uden at skamme sig over sin krop? De fleste af os bliver aldrig tilfredse med vores krop, og vi er og bliver vores egen værste fjende, når det kommer til kropsidealer. Mange af os har også prøvet alskens forskellige kure, der kræver at du handle, spiser og tænker anderledes mens du også forbrænder en masse ved at dyrke en masse sport. For nogle virker det – for andre virker det ikke. Der er også meget forskellige guidelines at hente, alt efter hvem du spørger. En ting, alle kost- og træningseksperter dog kan blive enige om er, at hvis du vil tabe dig, så skal du forbrænde mere end du indtage – og det gælder uanset hvilken type slankekur, du kaster dig ud i. Læs resten

Kom igennem overgangsalderen med Wellvita Menoflora

wellvita menofloraEr du blandt den kvindelige del af befolkningen, der lider af hedeture i overgangsalderen? I så fald er der godt nyt. Eller nyt og nyt – naturmidlet Menoflora fra Wellvita har faktisk eksisteret i et godt stykke tid. Menoflora fra Wellvita er et naturlægemiddel, der er udviklet specielt til kvinder, der lider af hedetur, når de er i overgangsalderen.

Hedeture og svedeture er blandt de lidelser, der står højest på listen over seriøse gener, blandt andet fordi disse gener afføder andre gener i form af dårligt humør, træthed og irritation. Derudover kan hede- og svedeture også begrænse din nattesøvn. Læs resten